St. Antoniusbuurt

Activiteiten voor Jong & Oud
Gezellig samenzijn onder genot van een hapje en drankje
Leuk om mee te doen!
Gezellige fietstocht, quiz en aansluitend een bbq.
Gezellige buurt!
Voor meer activiteiten kun je onze agenda raadplegen.
High Beer & Wine
Voor liefhebbers een proeverij met een gezellige buurt quiz.
Previous
Next
Herfst wandeling

Snert wandeling.
Buienrader was ons niet goed gezind, maar gelukkig bleef het in het Leudal lekker droog.
Met een mooie groep van 23 personen zijn we om half 11 begonnen aan de wandeling van 1,5 uur.
Aansluitend bij Theo en Tiny van Lier lekker aan de zelfgemaakte snert en een broodje knak. We kunnen zeggen dat het weer een geslaagde activiteit was!

High Beer & Wine

Op vrijdagavond 4 oktober was de 2e “High Beer/Wine” een feit. 36 Enthousiaste buurtbewoners en introducés vonden hun weg naar het zaaltje van café Den Hook. Het bestuur had samen met Dré en Annie verschillende bieren en wijnen uitgezocht, en deze vielen goed in de smaak. Onder het genot van de geselecteerde bieren en wijnen werden er 3 rondes pub quiz gespeeld. Onderwerpen die aan bod kwamen waren de vertalingen van bieren en wijnen, sport, algemeen en begrijpend lezen. Na de 30 seconds quiz bleek dat de “Mäöle” bovenaan was geëindigd. Bij de wiskunde/benaderingsvragen bleek Nelly Beckers de sterkste. Ze ging daarom naar huis met de felbegeerde tegoedbon zodat ze nog eens kan gaan genieten van één van de geselecteerde wijnen bij Den Hook.

Fietstocht & BBQ 2019

Zondag 30 juni j.l. was de fietstocht en jaarlijkse buurt BBQ van de St.Antoniusbuurt.
Een heerlijke zonnige zomerdag met 54 deelnemers waarvan er 6 groepen hebben meegefietst. Een mooie fietstocht met vragen en raadsels, een nek aan nekrace.
Bijna net zo spannend als de race van Max die gereden werd tegelijkertijd. Onze winnaars zijn Fam Stoop en Fam van Beusekom met een eervolle 1e plaats en een cadeaubon van café Den Hook. Gefeliciteerd!

De BBQ is goed verzorgd en vanaf deze plek nog een extra woord van dank aan Carine en Thijs, bedankt voor jullie extra hulp en organisatie.
De volgende activiteit staat gepland na de zomer op 4 oktober: De high wine/high beer! Noteer. deze datum alvast in de agenda. Het wordt vast weer net zo gezellig.