St. Antoniusbuurt

Activiteiten voor Jong & Oud
Gezellig samenzijn onder genot van een hapje en drankje
Leuk om mee te doen!
Gezellige fietstocht, quiz en aansluitend een bbq.
Gezellige buurt!
Voor meer activiteiten kun je onze agenda raadplegen.
High Beer & Wine
Voor liefhebbers een proeverij met een gezellige buurt quiz.
Previous slide
Next slide
Activiteiten 2022
21mei Koffieklets

Zaterdag 21 mei, Koffieklets

Met een gemengd groepje van jong en oud hebben we een hele gezellige ochtend gehad. Over vanalles gekletst onder het genot van heerlijke ‘versierde’ koffie en een lekker stukje gebak. Deze activiteit was voor het eerst en nu al voor herhaling vatbaar.

Zondag 22 mei, Forrelvissen

Helaas waren er voor deze activiteit te weinig deelnemers waardoor het niet is door kunnen gaan. Er waren wel veel enthousiaste mensen die graag mee hadden willen gaan maar helaas niet konden. We gaan kijken of we deze activiteit op een andere datum van dit jaar door kunnen laten gaan.

16 April Paaseieren 
rapen

Zaterdag 16 april

Het was een mooie zonnige dag en na 2 jaar heeft de paashaas ons Leudal gelukkig weer gevonden! In het bos had hij allemaal eitjes en paashazen verstopt die de kindjes van de buurt zijn gaan zoeken. We hebben heel goed gezocht, kwamen zelfs de paashaas nog tegen en uiteindelijk zijn er 24 kindjes met een gevuld paasmandje naar huis gegaan

Jaarvergadering & kienen

16 maart 2022,
Eindelijk is het weer zover, na 2 coronajaren kunnen we weer activiteiten organiseren.
De eerste van dit jaar was de jaarvergadering met aansluitend kienen. Het was drukbezocht want we waren met 42 mensen in totaal.
Onder het genot van een paar lekkere drankjes hebben we vergaderd en daarna met 38 deelnemers 10 rondes gekiend met leuke prijzen.

Activiteiten 2020
De Houtsberg

Zaterdag 13 juni zijn 15 kinderen met hun ouders naar de Houtsberg in Leveroy geweest.

Op deze zonnige dag hebben de kinderen genoten van de speeltoestellen, de zandberg en het modderbad dat ze zelf hebben gemaakt.

Tussen het spelen door was er tijd voor een drankje, iets te snoepen en een zakje chips.
Daar moesten de kinderen echt voor geroepen worden anders hadden ze gewoon doorgespeeld.

Het was een geslaagde dag waar we zeker een vervolg aan gaan geven

Jaarvergadering, kienen & kleurplatenactie

11 maart – Jaarvergadering en kienen.

Op 11 maart stond de jaarvergadering van 2020 op het programma. 31 buurtgenoten waren aanwezig om het jaarverslag van 2019,
de jaarplanning van 2020, het financiële verslag en de vastelling van de contributie aan te horen en te bespreken.
Toch was het duidelijk dat iedereen zat te popelen om te gaan kienen. In 10 ronden werden weer mooie prijzen gewonnen.
En rond 22.30 ging iedereen tevreden huiswaarts.

29 maart – Kleurplatenactie.

Door de corona crisis zitten veel ouderen thuis en hebben ze weinig contact met de buitenwereld.
Als bestuur is het idee opgepakt om de jeudige buurtgenoten een kleurplaat te laten maken en deze af te geven bij de “oudere” buurtbewoners.
Als verassing zullen de buurtbewoners deze ware kunstwerkjes in de loop van de week op de deurmat vinden.
De kinderen zullen een bedankje krijgen van de paashaas, omdat het paaseieren zoeken dit jaar helaas niet door kan gaan.

Activiteiten 2019
Herfst wandeling

Snert wandeling.
Buienrader was ons niet goed gezind, maar gelukkig bleef het in het Leudal lekker droog.
Met een mooie groep van 23 personen zijn we om half 11 begonnen aan de wandeling van 1,5 uur.
Aansluitend bij Theo en Tiny van Lier lekker aan de zelfgemaakte snert en een broodje knak. We kunnen zeggen dat het weer een geslaagde activiteit was!

High Beer & Wine

Op vrijdagavond 4 oktober was de 2e “High Beer/Wine” een feit. 36 Enthousiaste buurtbewoners en introducés vonden hun weg naar het zaaltje van café Den Hook. Het bestuur had samen met Dré en Annie verschillende bieren en wijnen uitgezocht, en deze vielen goed in de smaak. Onder het genot van de geselecteerde bieren en wijnen werden er 3 rondes pub quiz gespeeld. Onderwerpen die aan bod kwamen waren de vertalingen van bieren en wijnen, sport, algemeen en begrijpend lezen. Na de 30 seconds quiz bleek dat de “Mäöle” bovenaan was geëindigd. Bij de wiskunde/benaderingsvragen bleek Nelly Beckers de sterkste. Ze ging daarom naar huis met de felbegeerde tegoedbon zodat ze nog eens kan gaan genieten van één van de geselecteerde wijnen bij Den Hook.

Fietstocht & BBQ 2019

Zondag 30 juni j.l. was de fietstocht en jaarlijkse buurt BBQ van de St.Antoniusbuurt.
Een heerlijke zonnige zomerdag met 54 deelnemers waarvan er 6 groepen hebben meegefietst. Een mooie fietstocht met vragen en raadsels, een nek aan nekrace.
Bijna net zo spannend als de race van Max die gereden werd tegelijkertijd. Onze winnaars zijn Fam Stoop en Fam van Beusekom met een eervolle 1e plaats en een cadeaubon van café Den Hook. Gefeliciteerd!

De BBQ is goed verzorgd en vanaf deze plek nog een extra woord van dank aan Carine en Thijs, bedankt voor jullie extra hulp en organisatie.
De volgende activiteit staat gepland na de zomer op 4 oktober: De high wine/high beer! Noteer. deze datum alvast in de agenda. Het wordt vast weer net zo gezellig.